Bookmark and Share

Meditatie Focus - Week # 18: Opschakelen naar het Licht


Lieve vrienden,

Hier is het voorgestelde meditatiethema voor week 18 in de wekelijkse Meditatie-Focusserie. Het doel, de meditatietijd en, indien nodig, een basismethode mediteren zijn HIER terug te vinden. Om de vorige Meditaties van deze reeks bekijken, klik HIER.

Dit is een gesynchroniseerde wereldwijde meditatie gedurende 30 minuten elke zondag vanaf 16:00 Universal Time / GMT (klik HIER om uw overeenkomstige lokale tijd wilt bepalen - 18:00 in Nederland in de zomer of 17:00 in Nederland in de winter)

De volledige Meditatie Focus - Week # 18: Opschakelen naar het Licht is gearchiveerd op
http://www.EarthRainbowNetwork.com/FocusArchives/Dutch/DWeek18.htm

De Engelse versie met extra materiaal is te vinden op http://www.EarthRainbowNetwork.com/FocusArchives/Week18.htmWeek # 18: Opschakelen naar het Licht
Nu we spiritueel gezien onze weg vinden in geheel nieuwe gebieden van innerlijke herinnering aan wat we hier kwamen leren en bereiken, boren we in een uitgestrektheid van kennis en waarnemingsvermogen dat letterlijk oneindig is. We sluiten aan bij de Bron van deze Universele Droom en we co-creeeren en co-manifesteren. We stellen ons hele kleine beetje eigenwaarde een paar streepjes bij tot we gemakkelijk passen in het grotere gevoel van Wie Wij Zijn, en zelfs als deze innerlijke match van vibraties en bewustwording maar een fractie van een seconde duurt, dan is het genoeg om oneindige vergezichten van mogelijkheden te openen, het fantastische van Het Al te realiseren en vaak tranen van vreugde op onze lachende gezichten te laten verschijnen als ongelofelijk krachtige stromen van Liefde door ons hele Wezen barsten in een uitstralende vorm die reikt tot de grenzen van deze planeet en ver, ver daar voorbij.

Verandering gaat vooral over het neutraliseren van iedere vorm van ego-gerichte zekerheid en het overgeven aan de met zaligheid gevulde tranen in de omarming van de Hogere Zelf, de Onsterfelijke Ziel, het Oneindige Zijn van Liefde die we in onze kern allemaal zijn. Het is het openen van de spuigaten van het Goddelijk Licht, stromend, overvloeiend en uitbreidend tot in de eeuwigheid door onszelf. Het is zonder reserves accepteren van onze Werkelijke Goddelijke Aard, je laten meevoeren met de Golf van Liefde die eindeloos ontspruit aan de Bron van Wijsheid en Helderheid die in de kern van ons Zijn Schijnt, en zelfs hoger stijgend op de golven van Voelende Perfectie vergezeld van de echo van de Omniversele Schepper vastgelegd in ieder stukje materie, energie en bewustzijn gedurende het hele dimensionale spectrum van de Werkelijkheid. In het kort, verandering in een hogere versnelling.

Wat van ieder van ons verwacht wordt is niets minder dan ons herinneren, accepteren en integreren in ieder deel van ons bestaan, en binnen de structuur van ons wakkere bewustzijn, het feit dat we ieder een Leven Wonder zijn, de verpersoonlijking van Universele Perfectie, en de medeMaker van onze evoluerende werkelijkheid. Alles wat we hoeven te doen is vragen… Vragen om een Universele Upgrade… Vraag om ons fysieke zelf, hersens, botten en bloed aangepast te krijgen aan de hogere frequenties die nu door ieder atoom van onze fysieke werkelijkheid sijpelen te katalyzeren een aan te passen aan de Verandering van Tijden naar een niet eerder gezien tijdperk van Hemel op Aarde, Zalig Geluk in iedere ziel en doorgaande Vereniging met de universele familie van levende zielen over deze Melkweg en daarbuiten in de Grote Symfonie van Licht, Leven en Liefde…

Je kan er voor kiezen om aan de zijlijn van de evolutie te blijven staan en vasthouden aan je egocentrische werkelijkheden en afgescheiden gevoel van Zelf. Er is niks mis mee om dat te doen, aangezien je een vrije wil hebt, net als iedere andere ziel in dit bestaan. Of je kan er voor kiezen om op te opschakelen naar het Licht dat ons terugroept naar volledige herinnering van ons werkelijk universele, goddelijke wezen. Als je daarvoor kiest, sluit je dan aan bij andere ontwakende zielen als we op iedere zondag samen komen, ons verheugen en ons bereik uit te breiden tot Vrede, Liefde en Harmonie de boventoon voeren, voor het Hoogste Goed van Al.Als deze e-mail naar je is doorgestuurd en je wilt deze wekelijkse Meditatie Focus ontvangen, zend dan gewoon een e-mail naar globalvisionary@earthrainbownetwork.com met als onderwerp "Ik wil de Meditatie Focus ontvangen", je wordt dan opgenomen in de verspreidingslijst.

Voor meer informatie verwijzen je naar het materiaal dat geplaatst is door de Global Meditation Focus Group op http://www.earthrainbownetwork.com/FocusArchives/home.htm

JOUW HULP IN HET VERSPREIDEN VAN DEZE BOODSCHAP AAN ANDEREN WORDT ZEER OP PRIJS GESTELD