Bookmark and Share

Meditatie Focus – Week # 36:

Helen en Stijgen


Lieve vrienden,

Hier is het voorgestelde meditatiethema voor week 36 in de wekelijkse Meditatie-Focusserie. Het doel, de meditatietijd en, indien nodig, een basismethode mediteren zijn HIER terug te vinden (alleen beschikbaar in het Engels). Om de vorige Meditaties van deze reeks bekijken, klik HIER.

Dit is een gesynchroniseerde wereldwijde meditatie gedurende 30 minuten elke zondag vanaf 16:00 Universal Time / GMT (klik HIER om uw overeenkomstige lokale tijd wilt bepalen - 18:00 in Nederland in de zomer of 17:00 in Nederland in de winter)

De volledige Meditatie Focus - Week # 36: Helen en Stijgen zijn te komen is gearchiveerd op
http://www.EarthRainbowNetwork.com/FocusArchives/Dutch/DWeek36.htm

De Engelse versie met extra materiaal is te vinden op http://www.EarthRainbowNetwork.com/FocusArchives/Week36.htmWeek # 36: Helen en Stijgen
De mensheid nadert een belangrijk kruispunt in de lange reis terug naar zijn hemelse oorsprong. Er is een grote scheiding der geesten op komst waarin zij die ervoor kiezen om Liefde hun enige leiding te laten zijn in wat ze doen beloond zullen worden met optimale mogelijkheen op te stijgen vanuit deze driedimensionale werkelijkheid naar een hogere frequentie van trillend bestaan slechts verenigbaar met Liefde-geïnfundeerde wezens, terwijl zij die nog niet klaar zijn om de illusies achter te laten die ze zo diep koesteren nog veel meer mogelijkheden aangereikt zullen krijgen om door de waas van zelfverbeelding te kijken en terug te reiken naar de Bron waar we allen vandaan komen.

Dit is geen zaak voor oordeling of straf. Voor deze zielen is dit meer een zaak van uitgestelde openbaring en verdere vooruitgang tot ze het punt bereikt hebben waar het schuim van ervaringsgericht lijden en fysiek dwalen niet meer is, gereinigd van hun zielen bij de helende kracht van Liefde.

Zoals de schitterende stralen van een komende nieuwe tijd ons wenken om op te staan uit de vallei des doods en de eeuwigdurende angst en het Gouden Pad van Licht te betreden dat terugleidt naar de Bron, iets gezegends stralends is groeiend in ons allen en schijnt door alle scheuren in de verkruimeldende facade van onze verblekende illusies als we ons eindelijk realiseren Wie We Werkelijk Zijn.

Sta je Hogere Zelf toe om je gedurende ieder moment van iedere dag te leiden, en in het bijzonder deze komende wereldwijd gesynchroniseerde meditatie op Zondag, en laat Liefde opkomen en door jou heen schijnen tot ieder schijntje vals gevoel van afscheiding permanent geheeld is, zodat je je eeuwendurende uitbreidende reis kan vervolgen van angstvallige eenzaamheid naar Liefde-gevulde Eenheid, voor het Hoogste Goed van Al… voor Een."Terwijl we het drempelwaarde punt naderen waar voorbij onze hele sfeer van het bestaan zal verspringen in de vierdimensionale realiteit, zal ER een zeer unieke alchemistische proces plaatsvinden over de gehele wereld in de fysieke / spirituele / etherische matrix van al diegenen die zich op het snijvlak van de evolutionaire vooruitgang bevinden. Samen met al degenen die bijdragen aan het geestelijk ontwaken van de mensheid, werken wij als een trigger-mechanisme in het algemene bewustzijn van ons soort, en als onderdeel van het gehele Gaiaanse entiteit, bestaande uit alles wat leeft op Aarde.

Zoals de baanbrekende Ontwakeners, het spirituele bewustzijn 'rijst' in het 'brood' van de opkomende Eenheids Bewustzijn, hebben we een meest unieke, vitale en onvervangbare rol te spelen om dit komende ontwakende springpunt in onze collectieve evolutionaire pad te waarborgen welke succesvol gekruist is - het succes wordt gedefinieerd door het grootst mogelijke deel van het menslijke bewustzijn welke bewust kiest om deel te nemen aan de planetaire overgang naar een hogere frequentie van het bestaan.

We zijn letterlijk de sleutel tot de toekomst voor al die zielen die onze voorsprong zullen volgen op het gouden pad van Licht dat we nu afbakenen.

- Overgenomen uit Wij zijn de Gouden Sleutel naar de ToekomstAls deze e-mail naar je is doorgestuurd en je wilt deze wekelijkse Meditatie Focus ontvangen, zend dan gewoon een e-mail naar globalvisionary@earthrainbownetwork.com met als onderwerp "Ik wil de Meditatie Focus ontvangen", je wordt dan opgenomen in de verspreidingslijst.

Voor meer informatie verwijzen je naar het materiaal dat geplaatst is door de Global Meditation Focus Group op http://www.earthrainbownetwork.com/FocusArchives/home.htm

JOUW HULP IN HET VERSPREIDEN VAN DEZE BOODSCHAP AAN ANDEREN WORDT ZEER OP PRIJS GESTELD