Bookmark and Share

Meditatie Focus – Week # 34:

Opstanding


Lieve vrienden,

Hier is het voorgestelde meditatiethema voor week 34 in de wekelijkse Meditatie-Focusserie. Het doel, de meditatietijd en, indien nodig, een basismethode mediteren zijn HIER terug te vinden (alleen beschikbaar in het Engels). Om de vorige Meditaties van deze reeks bekijken, klik HIER.

Dit is een gesynchroniseerde wereldwijde meditatie gedurende 30 minuten elke zondag vanaf 16:00 Universal Time / GMT (klik HIER om uw overeenkomstige lokale tijd wilt bepalen - 18:00 in Nederland in de zomer of 17:00 in Nederland in de winter)

De volledige Meditatie Focus - Week # 34: Opstanding te komen is gearchiveerd op
http://www.EarthRainbowNetwork.com/FocusArchives/Dutch/DWeek34.htm

De Engelse versie is te vinden op http://www.EarthRainbowNetwork.com/FocusArchives/Week34.htmWeek # 34: Opstanding
Temidden van de kwellingen van een nieuwe tijd vol traumatische omwentelingen en de aanhoudende onzekerheid over de toekomstige gezondheid van onze planeet, is er hoop voor een geheel vernieuwd wereldwijd spiritueel begrip en diepe realisatie van de werkelijke aard van de mens als een schip voor een vonk Goddelijkheid. Deze vernieuwing houdt de belofte in zich van een Gouden Eeuw van vrede, liefdevol mededogen en universeel broeder-/zusterschap.

Wat nu het keerpunt in de reis van de mensheid markeert in het snel vervagende tijdperk van oorlog en willekeurig geweld in een nieuwe tijd van wereldwijde vrede, is het buitensporig versnellende ontwaken dat plaats vindt, meestal onzichtbaar door de fascinatie van de media voor de meeste extreme menselijke gedragingen, maar nog steeds aan de gang nu meer en meer zielen in incarnatie er in slagen om de herinnering aan hun ware Zelf en de reden voor hun aanwezigheid op dit tijdstip in het Continuumtijd te herinneren.

We kunnen niet anders dan het feit vieren en koesteren dat het collectieve menselijke bewustzijn eindelijk, als gevolg van de toenemende krachten stromen van hoger bewustzijn, is geactiveerd met dank aan alle individuele ontwakingen die tot dusver hebben plaatsgevonden

En nu, sinds we zijn begonnen met het oversteken van de beroemde dimensionale drempel aan het einde van 2012, we ervaren aan een trapsgewijze crescendo van steeds meer intense initiatie voorbereidingen als meer en meer zielen maken de innerlijke verschuiving uit de illusie van afscheiding van Eenheids Bewustzijn te, de belangrijkste voorwaarde voor wat je de Opstanding van massaal goddelijk bewustzijn op deze geliefde sfeer van Leven, deze verzameling van individuele levenswaarnemingsvermogen naar een complexe manier verbonden geheel dat ademnt, voelt en Universele Intelligentie manifesteert als het zich Zelf uit door middel van talloze vormen van uitingen van de Natuur.

We kunnen ons op dit punt nauwelijks de reikwijdte en ontzagtintelingenniveau voorstellen van de zielengemeenschap die gevoeld zal worden als deze magische kritische drempel over een paar maanden zal worden overschreden. Toch kunnen we voelen hoe diepgaand en echt revolutionair, vanuit een historisch perspectief, deze verschuiving naar een hogere dimensie van bewustzijn en trilling zal zijn.

We hoeven alleen maar na te denken over de manier waarop we instinctief reageren, diep van binnen, iedere keer als we getuige zijn van de geboorte van een nieuw wezen, mens of dier, om een idee te krijgen van het soort indruk die de collectieve bewustwording van onze ware goddelijke natuur in ons teweeg zal brengen. De delicate schoonheid van een bloeiende bloem of de subtiele geur die zij afscheidt is soms al genoeg om dit gevoel van gedempte bewondering en volledige eerbied te activeren voor de mysterieuze kracht van het leven dat zo meesterlijk een nieuw menselijk lijf kan produceren uit de samenvoeging van 2 cellen in de diepten van een vrouwelijk lichaam en die kracht zal zich binnenkort manifesteren als de meesten van ons rijp zijn voor deze opstanding in onze nieuwe wereldwijde Zelf, als Een met alle leven op aarde en de rest van het universum.

De glorie van deze komende sublieme momenten kan al gevoeld worden als men zijn/haar Zelf een paar jaar vooruit projecteert om deel te nemen aan de planetaire viering van Licht en Liefde die voor altijd de herinering aan deze magische tijd van de overwinnen van de Heilige Geest op materie en zielsvergetelheid, die ons zo overheerst hebben de afgelopen duizenden jaren.

Voor ontelbare generaties na ons, zal onze gevierde overwinning op de sluimering van een bewust gekozen geheugenverlies door de opstanding van het gevoel van Goddelijke Zelf herinnerd worden als een van de hoogtepunten van Vreugde en Zegening die deze wereld ooit gekend heeft. Door middel van het samenvoegen van de liefdevolle uitingen van Wie We Zijn, terwijl we in meditatie waren, zoals we ook komende zondag op de gebruikelijke tijd zullen zijn, of individueel, dragen we bij aan het cataliseren van dit proces dat nu goed op de rails staat en op die manier het cement zijn in het menselijke collectieve bewustzijn, en namens onze ontwakenende verwante zielen, het onweerlegbare feit dat Liefde overwint, Licht groeit en Eenheid is, voor het Hoogste Goed van al... als Een.Als deze e-mail naar je is doorgestuurd en je wilt deze wekelijkse Meditatie Focus ontvangen, zend dan gewoon een e-mail naar globalvisionary@earthrainbownetwork.com met als onderwerp "Ik wil de Meditatie Focus ontvangen", je wordt dan opgenomen in de verspreidingslijst.

Voor meer informatie verwijzen je naar het materiaal dat geplaatst is door de Global Meditation Focus Group op http://www.earthrainbownetwork.com/FocusArchives/home.htm

JOUW HULP IN HET VERSPREIDEN VAN DEZE BOODSCHAP AAN ANDEREN WORDT ZEER OP PRIJS GESTELD