Bookmark and Share

Meditatie Focus – Week # 3

Heling van Moeder Aarde


Lieve vrienden,

Hier is het voorgestelde meditatiethema voor week 3 in de wekelijkse Meditatie-Focusserie. Het doel, de meditatietijd en, indien nodig, een basismethode mediteren zijn HIER terug te vinden (alleen beschikbaar in het Engels). Om de vorige Meditaties van deze reeks bekijken, klik HIER.

Dit is een gesynchroniseerde wereldwijde meditatie gedurende 30 minuten elke zondag vanaf 16:00 Universal Time/GMT (klik HIER om uw overeenkomstige lokale tijd wilt bepalen - 18:00 in Nederland in de zomer of 17:00 in Nederland in de winter)

De volledige Meditatie Focus - Week # 3: Heling van Moeder Aarde is gearchiveerd op http://www.EarthRainbowNetwork.com/FocusArchives/Dutch/DWeek3.htm

De Engelse versie is te vinden op http://www.EarthRainbowNetwork.com/FocusArchives/Week3a.htmWeek # 3: Heling van Moeder Aarde


Een van de belangrijkste inzichten die een significant verschil kunnen maken is het besef dat al het Leven op Aarde onlosmakelijk verbonden is met en samen een groot voelend wezen vormen, onze levende Aarde, moeder van meer dan 30 miljoen soorten, allen bijdragend aan het voortbestaan. Zoals een menselijk lichaam is samengesteld uit triljoenen samen als een leven wezen werkend, zo zijn de miljoenen levensvormen op Aarde samen werkend als een levens superorganisme.

De regenwouden, een deel van de longen van de planeet, zorgen voor uitwisseling van zuurstof en kooldioxide in samenwerking met de oceanen.. De rivieren en beken, vormen de bloedsomloop voor het lichaam van de planeet, zorgen voor schoon water en spoelen het systeem door. Onzichtbare stromen van universele kracht draaien rond onze planeet als de meridianen in accupunctuur en voeren deze levenskracht in het menselijk lichaam. De cycli van de seizoenen weerspiegelen lichamelijke veranderingen, van de inkrimping in de herfst tot de wedergeboorte in de lente. Alles werkt in geordende pracht en in koor, overlappend van de kleinste van de algen, bacteriën en plankton tot aan de migratie van vogels, kariboes en walvissen. Alles is intelligent zelfregulerend en doet coherent en verstandig… met uitzondering van de mens.

Kunnen we het kloppen van het hart van de Aarde onder onze voeten voelen? Een diepere werkelijkheid voelen? En deze schoonheid begrijpen? Kunnen we aansluiten en afstemmen op een nog grotere universele kennis? Kunnen wij, mensen, komen tot een groter begrip van de Bron waaruit we ontspringen? Kunnen we leren om intuïtief samen te werken ten behoeve van het geheel, en zo één te worden met Gaia? Het is tijd voor ons allemaal om over te stappen om te vernieuwen, ons water vernieuwde energie te geven, onze lucht op te schonen, onze kale gronden en woestijnen met weelderig groen te bebossen en alle giftige en schadelijke resten te verwijderen. Het is tijd om Moeder Aarde te helen!

Wijd je gebeden en meditaties, geleid door de Geest, om bij te dragen in de verhoging binnen het collectieve bewustzijn van de mensheid van het gevoel van Eenheid met alle andere Levensvormen en met onze Levende Planeet zelf en zo te helpen een wereldwijde ontwaking te laten neerdalen door het bereiken van een kritische massa van verlichte voelende/zijnde/doende mensen, elk met een hernieuwd bewustzijn van de heiligheid van al het Leven en een diepe toewijding aan het geen kwaad doen als we er naar streven om in harmonie met de Aarde te leven.

Laat ons de Universele Kracht van Liefde aftappen en fungeren als levende kanalen door gezamenlijk heling te stralen naar alle wateren, alle bossen, alle dieren en in de kern van het levende lichaam van Gaia om zo alles in evenwicht te brengen dat uit balans is gebracht door onze eerdere daden en nu een volledige regeneratie bevorderen van het Web van het Leven, voor het Hoogste Goed van Al.Als deze e-mail naar je is doorgestuurd en je wilt deze wekelijkse Meditatie Focus ontvangen, zend dan gewoon een e-mail naar globalvisionary@earthrainbownetwork.com met als onderwerp "Ik wil de Meditatie Focus ontvangen", je wordt dan opgenomen in de verspreidingslijst.

Voor meer informatie verwijzen je naar het materiaal dat geplaatst is door de Global Meditation Focus Group op http://www.earthrainbownetwork.com/FocusArchives/home.htm

JOUW HULP IN HET VERSPREIDEN VAN DEZE BOODSCHAP AAN ANDEREN WORDT ZEER OP PRIJS GESTELD