Bookmark and Share

Meditatie Focus – Week # 29:

Herboren worden in het Licht


Lieve vrienden,

Hier is het voorgestelde meditatiethema voor week 29 in de wekelijkse Meditatie-Focusserie. Het doel, de meditatietijd en, indien nodig, een basismethode mediteren zijn HIER terug te vinden. Om de vorige Meditaties van deze reeks bekijken, klik HIER.

Dit is een gesynchroniseerde wereldwijde meditatie gedurende 30 minuten elke zondag vanaf 16:00 Universal Time / GMT (klik HIERom uw overeenkomstige lokale tijd wilt bepalen - 18:00 in Nederland in de zomer of 17:00 in Nederland in de winter)

De volledige Meditatie Focus - Week # 29: Herboren worden in het Licht te komen is gearchiveerd op
http://www.EarthRainbowNetwork.com/FocusArchives/Dutch/DWeek29.htm

De Engelse versie met extra materiaal is te vinden op http://www.EarthRainbowNetwork.com/FocusArchives/Week29.htmWeek # 29: Herboren worden in het Licht
We komen van het Licht en naar het Licht gaan we terug. Dat is het hele verhaal van onze zielereis. Geen enkel woord kan mogelijkerwijs de oneindige zegening en het extatische gevoel van Eenheid beschrijven dat tot iemands bewustzijn doordringt als een perfectie communicatie met de ware Bron van ons Wezen tot stand komt. En toch worden we geleid om een weg te bieden, een Gouden Looppad, terugreikend naar het Licht van de Bron.

Dit gaat niet over proberen noch over niets doen. Dit is alleen en enkel over overgave aan Wat er Is, Altijd Is Geweest en Altijd Zal Zijn. De gloed van Goddelijke, Gelukzalige Liefde die rechtstreeks voortvloeit uit de Bron en door middel van ons hele wezen verheft de Ziel zich tot fusie in Eenheid en wist daarmee alle mogelijke verwarring over wie we zijn... en door zo te Zijn, worden we herboren in het Licht.

Alsjeblieft, sta je Zelf toe te worden verzwolgen in en door de perfectie die je bent als Een met Al Dat Is en weet dat in dat Zijn u uw meest vitale en heilige missie kan vervullen, de reden waarom je hier bent. Alleen jij kunt het Moment kiezen waarop de Sprong van Vertrouwen neemt en je overgeeft aan de Liefde… alleen jij het Zielewezen dat je bent… voor het Hoogste Goed van Allen... als Eén.Als deze e-mail naar je is doorgestuurd en je wilt deze wekelijkse Meditatie Focus ontvangen, zend dan gewoon een e-mail naar globalvisionary@earthrainbownetwork.com met als onderwerp "Ik wil de Meditatie Focus ontvangen", je wordt dan opgenomen in de verspreidingslijst.

Voor meer informatie verwijzen je naar het materiaal dat geplaatst is door de Global Meditation Focus Group op http://www.earthrainbownetwork.com/FocusArchives/home.htm

JOUW HULP IN HET VERSPREIDEN VAN DEZE BOODSCHAP AAN ANDEREN WORDT ZEER OP PRIJS GESTELD