Bookmark and Share

Meditatie Focus – Week # 24:

Het benutten van de Kracht van Geloof


Lieve vrienden,

Hier is het voorgestelde meditatiethema voor week 24 in de wekelijkse Meditatie-Focusserie. Het doel, de meditatietijd en, indien nodig, een basismethode mediteren zijn HIER terug te vinden. Om de vorige Meditaties van deze reeks bekijken, klik HIER.

Dit is een gesynchroniseerde wereldwijde meditatie gedurende 30 minuten elke zondag vanaf 16:00 Universal Time / GMT (klik HIER om uw overeenkomstige lokale tijd wilt bepalen - 18:00 in Nederland in de zomer of 17:00 in Nederland in de winter)

De volledige Meditatie Focus - Week # 24: Het benutten van de Kracht van Geloof te komen is gearchiveerd op http://www.EarthRainbowNetwork.com/FocusArchives/Dutch/DWeek24.htm

De Engelse versie met extra materiaal is te vinden op http://www.EarthRainbowNetwork.com/FocusArchives/Week24.htmWeek # 24: Het benutten van de Kracht van Geloof
Iedere keer als je inademt, voed je het besef dat iets in jou wil blijven leven, het is duidelijk dat als je zelfs maar een paar minute zou stoppen met ademhalen, je lijf zou sterven. Dit besef is zo diep geworteld in je psyche, dat je er nooit stil staat bij de diepere bedoeling van deze voortdurende keuze – doorgaans onbewust en instinctief – die de onbedwingbare wil om te leven versterkt die in het hele universum in alle levensvormen gedijt.

Er wordt gezegd dat het universum een gedachte in de geest van God is. Wat dat uiteindelijk duidelijk maakt is het besef dat wat we zien en wat we zijn een doorlopend geloof is dat Al Wat Bestaat een wil heeft en in leven wordt gehouden – in al zijn ingewikkelde complexiteit en oneindige verscheidenheid – door de Collectieve Geest aan wie we allen een meecreërend element toevoegen, door onze bewuste oplettendheid en zielgedreven wil. Dat is de Kracht van Geloof, dezelfde kracht waardoor ons feitelijke bestaan mogelijk is gemaakt.

Heel simpel gesteld om het beknopt te houden, zou je kunnen zeggen dat we collectief onze wil zouden moeten focussen op het geloof in een Nieuwe Aarde verstoken van oorlog, honger en alle moeilijke omstandigheden die de levens van zovelen vandaag uitermate vervelend maken, we zo'n Nieuwe Hemelse Aarde kunnen manifesteren, in een hele korte tijdspanne.

Wellicht is dat wat we hier kwamen leren – of beter, ons herinneren – … Hoe de ongelofelijke kracht van geloof te belichamen om te bereiken wat we, als deeltjes van God, gepland hadden voor de toekomst van deze planeet en, in het verlengde hiervan, dit universum… Het moment dat we echt geloven dat zo'n Droom Wereld mogelijk is, te doen is en onvermijdelijk is, is er niets dat de totstandkoming daarvan kan verhinderen.
Zo eenvoudig is het..

Wees welkom en doe mee met samencreërende gedachten, gevoelens en geloven komende zondag op de gebruikelijke tijd, om het kristallen zaad van een Nieuwe Aarde mee te manifestering, door handen en voeten te geven aan de kracht van geloof, voor het Hoogste Goed van Al... als Eén.Als deze e-mail naar je is doorgestuurd en je wilt deze wekelijkse Meditatie Focus ontvangen, zend dan gewoon een e-mail naar globalvisionary@earthrainbownetwork.com met als onderwerp "Ik wil de Meditatie Focus ontvangen", je wordt dan opgenomen in de verspreidingslijst.

Voor meer informatie verwijzen je naar het materiaal dat geplaatst is door de Global Meditation Focus Group op http://www.earthrainbownetwork.com/FocusArchives/home.htm

JOUW HULP IN HET VERSPREIDEN VAN DEZE BOODSCHAP AAN ANDEREN WORDT ZEER OP PRIJS GESTELD