Bookmark and Share

Meditatie Focus - Week # 22:

Leren en toepassen van de principes van Liefde


Lieve vrienden,

Hier is het voorgestelde meditatiethema voor week 22 in de wekelijkse Meditatie-Focusserie. Het doel, de meditatietijd en, indien nodig, een basismethode mediteren zijn HIER terug te vinden. Om de vorige Meditaties van deze reeks bekijken, klik HIER.

Dit is een gesynchroniseerde wereldwijde meditatie gedurende 30 minuten elke zondag vanaf 16:00 Universal Time / GMT (klik HIER om uw overeenkomstige lokale tijd wilt bepalen - 18:00 in Nederland in de zomer of 17:00 in Nederland in de winter)

De volledige Meditatie Focus - Week # 22: Leren en toepassen van de principes van Liefde te komen is gearchiveerd op http://www.EarthRainbowNetwork.com/FocusArchives/Dutch/DWeek22.htm

De Engelse versie met extra materiaal is te vinden op http://www.EarthRainbowNetwork.com/FocusArchives/Week22.htmWeek # 22: Leren en toepassen van de principes van Liefde
Er is een kracht bezig zich volledig te manifesteren op dit moment, een kracht die alles te boven gaat dat de mensheid ooit heeft ervaren. Deze kracht is de Sleutel tot onze toekomst en door het ontdekken en gebruiken van deze innerlijke Kracht, die zich in het innerste hart van onze ziel slapend heeft gehouden sinds ontelbare millenia, beëindigen we alle eindeloze tragedies die een oneindig spoor van lijden en gekte in de verre en recente geschiedenis van de mensheid hebben achtergelaten.

Liefde is een universeel verkrijgbare, vrijvloeiende vorm van kosmische energie die alleen naar ons toe kan komen als het wordt uitgenodigd. Zoals we leren, om het vervolgens vrijelijk door ons heen te laten vloeien, moet ieder mogelijk restje verzet worden geslecht door een bewuste actie van onze wil. Op het moment dat er niets meer de stroom belemmerd, is het enige dat we nog moeten doen om deze oneindige kracht te ontsluiten het te laten stralen vanuit de kern van ons Zijn, vanuit die heilige innerste kamer in onze ziel waar de Vonk van God woont.

Als Liefde door ons schijnt, worden we als een stralende zon, voor eeuwig steeds verder uitdijend in schittering, voor eeuwig meer doorschijnende Liefde voor al het Geschapene. Door gelijkmatig het Licht van Liefde uit te breiden over de hele Aarde en daarbuiten, bereiken we het basisniveau van de zee van Liefde, waarin al het leven drijft. Als deze zee van Liefde stijgt, stijgen alle levende wezens ook.

Samengevat, de drie principes van Liefde in actie zijn als volgt:

- We nodigen Liefde uit.
- We verwijderen ieder obstakel in de stroom.
- We stralen Liefde uit als een schitterende ster.

Sta jezelf toe, geleid van binnenuit, en specifiek komende Zondag op de gebruikelijke tijd, een voertuig te worden voor de altijd intensiverende manifestatie van Liefde op Aarde en daarbuiten, om zo samen met ontelbare andere zielen te creëren, in deze en andere dimensies, gelijktijdig afgestemd op de kracht, een Nieuw Tijdperk van universele Vrede, onvoorwaardelijke Liefde en perfecte Harmonie, voor het hoogste Goed van Al.Als deze e-mail naar je is doorgestuurd en je wilt deze wekelijkse Meditatie Focus ontvangen, zend dan gewoon een e-mail naar globalvisionary@earthrainbownetwork.com met als onderwerp "Ik wil de Meditatie Focus ontvangen", je wordt dan opgenomen in de verspreidingslijst.

Voor meer informatie verwijzen je naar het materiaal dat geplaatst is door de Global Meditation Focus Group op http://www.earthrainbownetwork.com/FocusArchives/home.htm

JOUW HULP IN HET VERSPREIDEN VAN DEZE BOODSCHAP AAN ANDEREN WORDT ZEER OP PRIJS GESTELD