Bookmark and Share

Meditatie Focus – Week # 10

Het Menselijk Hart Helen


Lieve vrienden,

Hier is het voorgestelde meditatiethema voor week 10 in de wekelijkse Meditatie-Focusserie. Het doel, de meditatietijd en, indien nodig, een basismethode mediteren zijn HIER terug te vinden (alleen beschikbaar in het Engels). Om de vorige Meditaties van deze reeks bekijken, klik HIER.

Dit is een gesynchroniseerde wereldwijde meditatie gedurende 30 minuten elke zondag vanaf 16:00 Universal Time/GMT (klik HIER om uw overeenkomstige lokale tijd wilt bepalen - 18:00 in Nederland in de zomer of 17:00 in Nederland in de winter).

De volledige Meditatie Focus - Week # 10: Het Menselijk Hart Helen is gearchiveerd op http://www.EarthRainbowNetwork.com/FocusArchives/Dutch/DWeek10.htm

De Engelse versie is te vinden op http://www.EarthRainbowNetwork.com/FocusArchives/Week10.htmWeek # 10: Het Menselijk Hart HelenHet is al vaak aangegeven dat zodra een kritische massa van mensen een stadium in hun persoonlijke heling en ontwakingsproces hebben bereikt en ware Liefde ongehinderd kan schijnen, dan is dit vibrationele sjabloon van geestelijk evenwicht bekrachtigd door een verhoogd goddelijk bewustzijn dat zich in zal uitbreiden over de gehele mensheid met een snelle uitbreiding van de wereldwijde bewustwording en van een exponentieel dieper gevoel van Eenheid met Al Dat Is.

Dat alchemistische proces dat plaatsvindt in de smeltkroes van ieders hart is de sleutel, niet alleen voor ons voortdurende bestaan op deze prachtige, geliefde levende planeet, maar ook voor onze toekomstige Galactische Reis om de essentie te brengen van wat er geleerd is in de ketel van de fysieke ervaring met talloze andere werelden waar andere zielen worstelen om op te klimmen naar hun goddelijke erfdeel als kinderen van de Omniversele Schepper.

Dus laten we diep duiken in onze ziel om ons opnieuw te verbinden met onze ware goddelijke aard en vragen om welke hulp dan ook om te helen wat geheeld moet worden in ons hart en, door middel van onze vertrouwelijk resonerende Eenheid met alle andere zielen op Aarde, alles te helen dat geheeld moet worden in ieders hart en ziel.

Laten we ons realiseren dat door onszelf te helen, we bijdragen aan de mee-heling met alle anderen van de meest vitale verbinding in alles met onze Ware essentie als stralende Vonken van God, een fysieke ervaring levend en lerend om te Zijn Al Dat we kunnen Zijn, voor het Hoogste Goed van Al.Als deze e-mail naar je is doorgestuurd en je wilt deze wekelijkse Meditatie Focus ontvangen, zend dan gewoon een e-mail naar globalvisionary@earthrainbownetwork.com met als onderwerp "Ik wil de Meditatie Focus ontvangen", je wordt dan opgenomen in de verspreidingslijst.

Voor meer informatie verwijzen je naar het materiaal dat geplaatst is door de Global Meditation Focus Group op http://www.earthrainbownetwork.com/FocusArchives/home.htm

JOUW HULP IN HET VERSPREIDEN VAN DEZE BOODSCHAP AAN ANDEREN WORDT ZEER OP PRIJS GESTEL